Fietskleding laten bedrukken

Wielerkleding laten bedrukken

Bedrukte wielerkleding van de beste kwaliteit

Er is niets dat lekkerder is dan op je fiets springen en met volle snelheid voortrazen. Beoefenaars van de wielersport weten als geen ander dat goede kleding hierbij onmisbaar is. Voor een optimale ervaring is het belangrijk dat alles klopt: Niet alleen moeten de kleuren van je outfit stralen, maar je wilt natuurlijk ook dat je kleding lekker zit en een goede pasvorm heeft. Zo raak je niet afgeleid tijdens het wielrennen en zet je gemakkelijker een superprestatie neer.

Wielrenners staan niet alleen bekend om hun snelheid, maar natuurlijk ook om hun flitsende, bedrukte sporttenues. Door hun vaak felgekleurde outfits, vallen ze niet alleen op in het verkeer, maar kun je ook goed zien bij welk team ze horen en wie hun sponsor is. Omdat wielerkleding zo in het oog springt, is het van groot belang dat met grote zorg de wielerkleding bedrukt wordt. Bij ons ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Onze producten zijn vele malen getest door de sporters die je voorgingen en vertrouwden op onze top service.

Iedere wielrenner kan bij ons zijn of haar hart ophalen. Wij bieden wielerkleding aan in verschillende maten, voor jong en oud. Daarnaast zijn onze outfits geschikt voor alle seizoenen. Zo kun je ongeacht de weersomstandigheden op de fiets springen, op weg naar een nieuw snelheidsrecord. Je kunt erop vertrouwen dat de bedrukking op onze kleding duurzaam is, en dus niet zomaar zal vervagen of afbladderen. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en technieken, omdat we graag extra moeite doen om producten van topkwaliteit te leveren. Zoals jij passie hebt voor je sport, hebben wij een passie voor het vervaardigen van wielerkleding. Als je kijkt naar de onze prijs-kwaliteitverhouding, zul je zien dat we met kop en schouders boven andere aanbieders uitsteken. Bovendien bieden wij niet alleen een paar standaardontwerpen aan, maar valt er bij ons ook echt wat te kiezen.

Ongelofelijk veel opties om uit te kiezen

Voor custom made fietskleding moet je bij ons wezen. Voordat wij je wielerkleding bedrukken, willen we natuurlijk eerst al je wensen weten. Allereerst kijken we naar de doelgroep waardoor de kleding uiteindelijk gedragen zal worden. Voor beginnende wielrenners gelden andere eisen dan voor doorgewinterde professionals. En wielrenners die af en toe rijden met lekker weer kunnen met andere kleding toe dan diegenen die (bijna) dagelijks willen trainen door weer en wind. Omdat ieder team weer andere wensen heeft, gaan wij er graag met je voor zitten om alle mogelijkheden door te nemen. Ons personeel heeft kennis van zaken, veel ervaring en een grote affiniteit met de wielersport, waardoor we extra goed begrijpen hoe belangrijk goede kleding is. Wil je graag weten met welke stoffen wij werken? Dan kun je alvast een kijkje nemen op onze website. Neem gerust contact met ons op om erachter te komen welke stof voor jouw team het beste is. Naast kleding bieden wij ook nog talloze handige accessoires aan. De accessoires zijn net als onze kleding van uitmuntende kwaliteit, dus neem gerust eens een kijkje bij ons aanbod. Goede handschoenen en sokken zijn immers onmisbaar bij onze prachtige sport.

Binnen een team is ieder individu natuurlijk ook nog eens anders. Wij houden graag rekening met ieder afzonderlijk teamlid. Speciale wensen kunnen daarom altijd besproken worden. Ook hebben wij de mogelijkheid om wielerkleding in een brede range van maten en pasvormen te maken.

Snel en vrijblijvend een offerte aanvragen

Neem direct contact met ons op om achter alle opties te komen. Je kunt contact opnemen met Biemme Benelux per mail, via de telefoon of door ons offerteformulier in te vullen. Ons team reageert dan zo snel mogelijk, om spoedig al je wensen te bespreken. Wij streven ernaar om na iedere aanvraag binnen 24 uur te reageren.
Op onze website kun je al het aanbod van onze high-end custom teamkleding bekijken. Wij hebben verschillende lijnen voor alle teams, clubs, bedrijven en vriendenteams. Nadat je al je wensen bij ons kenbaar hebt gemaakt, gaan we in goed overleg met jou en je team aan de slag. Samenwerken met onze klanten is de sleutel tot succes. Biemme Benelux neemt altijd de tijd voor haar klanten, want door goed te luisteren en door te vragen weten wij nog beter wat de wensen van onze klanten zijn. Wij gaan verder dan alleen fietskleding ontwerpen, wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit!