Fietskleding laten bedrukken door Biemme Benelux

Fietskleding laten bedrukken

Opvallende mooie fietskleding

Wil jouw team graag professioneel ogende sporttenues aanschaffen? Overweeg dan eens om dat samen met Biemme Benelux te doen. Fietskleding bedrukken kunnen wij namelijk als de beste. Omdat wij niet alleen fietskleding ontwerpen, maar deze kleding ook nog eens op professionele wijze bedrukken, ben je verzekerd van duurzame sportoutfits die ook nog eens aanvoelen als een tweede huid. In ons team werken ook veel mensen die zelf ook graag op de fiets springen. Hierdoor weten zij als geen ander hoe belangrijk het is dat je tijdens het fietsen kleding draagt die lekker zit. Wij werken alleen met de beste materialen en duurzame inkt, waardoor onze kleding lekker lang mee zal gaan. Onze ontwerpers worden met zorg geselecteerd, omdat wij niet alleen vinden dat kleding van goede kwaliteit moet zijn, maar ook nog eens oogstrelend dient te zijn. Zo val je op als je over het asfalt raast en laat je een verpletterende indruk achter.

Neem gerust eens een kijkje op onze website om al onze producten te bekijken. Het aanbod is reuze, dus er is voor ieder fietsteam wel iets dat precies past. Wij leveren kleding in veel verschillende maten, omdat we graag willen dat er voor ieder lid van het team een passend tenue kan worden gemaakt.

Bekijk nu alle opties en het lookbook

Tijdens je bezoek aan onze website nemen we je mee in alle mogelijkheden. We presenteren er alvast een aantal aan je door middel van ons gloednieuwe lookbook. Hierin staat goede foto’s van al onze custom kleding-lijnen, om je een goede impressie te geven van ons aanbod. Zoals je zult zien, hebben wij outfits voor alle weersomstandigheden in ons assortiment. Daarnaast bieden we ook nog tal van accessoires aan, zoals handschoenen, caps en kniewarmers. Ook deze accessoires zijn van de beste kwaliteit. Voor je het weet heb je dus een complete wieleroutfit voor het hele team bij elkaar gescoord!

Biemme Benelux houdt zich niet bij een aantal standaardontwerpen met standaardstoffen. Bij ons kun je kiezen uit een grote variëteit van kwaliteitsmaterialen. Al deze materialen zijn ook te bezichtigen op onze website. Onze gespecialiseerde medewerkers vertellen je graag welke stof de beste optie voor jullie team is en waarom. Ook adviseren ze je graag over al onze producten en diensten.

Neem direct contact op!

Voor custom-made fietskleding moet je dus bij ons zijn! Alleen fietsshirts laten bedrukken, of toch een complete uitrusting voor de hele club? Wij helpen je graag, wat de wensen van je club of team ook zijn. Je kunt ons bereiken per mail of via ons telefoonnummer. De gemakkelijkste manier om contact met ons te leggen, is via het online contactformulier. Dit formulier maakt het namelijk mogelijk om eenvoudig je wensen te omschrijven. Nadat wij het formulier van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.

Ons proces is vrij eenvoudig. Wij raden aan om eerst lekker rond te kijken op onze website, zodat je vast een idee hebt van wat er zoal mogelijk is. Overleg daarbij ook goed met je team, zodat iedereen zijn of haar wensen kenbaar kan maken. Zodra dit helder is, kun je een keuze maken uit onze productlijnen. Dat zijn er momenteel drie; PRO 2.0 , RACE en TEAM. Ook is het mogelijk om producten uit verschillende lijnen te kiezen. Van alle producten die wij aanbieden kun je afbeeldingen terugvinden op onze website. Als je er helemaal uit bent, kun je ons om een offerte vragen. Mocht je vragen hebben voordat je een offerte aanvraagt, dan ben je uiteraard ook altijd welkom om contact met ons op te nemen. We helpen je graag zo goed mogelijk. In principe is het zo dat onze prijzen lager worden naar mate de bestelde aantallen stijgen. Een groot team is per persoon dus voordeliger uit dan wanneer je in je eentje bestelt, maar we hanteren geen ondergrens voor het aantal bestelde producten. Nadat je akkoord bent gegaan met onze offerte, gaat ons ontwerpteam voor je aan de slag. Voor je het weet fiets je met het hele team in prachtige, matchende outfits van topkwaliteit.